English Language

Всички франчайзи

Sbarro & Eastern bazaar - Малхаз Аласания, Франчайз мениджър

Два кулинарни франчайза

Sbarro & Eastern bazaarНие сме получатели на Мастър франчайза на американската компания Sbarro Inc., която работи под търговската марка Sbarro от 1956 г. Разработваме този франчайз от 2007 г., а договорът ни е подписан до 2024 г. Вече сме открили 160 наши ресторанта и повечето от тях са под марката Sbarro.

Subway - Клаудия Волперт, Иван Тодоров

Франчайз №1 в света според Entrepreneur Magazine

SubwayКъм момента имаме 5 обекта в България, а още два се откриват през този месец. Опитваме се да се разрастваме колкото се може по-бързо, и в България се развиваме много добре. В сравнение с Гърция и останалите държави, България се развива много бързо, като здравословната алтернатива на Subway се приема много добре тук.

NexCen Brands - Сара Берлучи, Франчайз мениджър

Портфолио от Мастър франчайзи

NexCen BrandsNexCen предлага широко портфолио от 7 бранда, в две основни концепции. Първата включва ресторанти за бързо хранене. В тази група предлагаме Great American Cookies, Pretzelmaker, Maggie Moo's и Marble Slab Creamery. Във втората концепция са магазините за търговия на дребно - Shoebox New York и The Athlete's Foot.

National Business Brokers - Гундо Кале, Управляващ съдружник

Бизнес за бизнес консултанти

National Business BrokersNBB е мрежа от бизнес брокери, които помагат при продаването и структурирането на бизнеса. NBB има офиси в 18 държави и 55 франчайз партньори в целия свят. Вече имаме офис в Румъния, Гърция, в Полша и в Унгария, но все още не работим в България. Идваме на изложението, за да намерим получател на Мастър франчайза за България.

Инсекта България - Боян Кюркчиев, Франчайз мениджър

Франчайзът с най-ниската инвестиция

Инсекта БългарияФранчайзът на Инсекта България е уникален с ниската първоначална франчайз такса, инвестицията е ниска, след първоначалната франчайз такса няма допълнителна инвестиция, маржът е голям, а себестойността на използваните препарати е ниска. Фирмата се занимава с дезинфекция, дезинсекция и дератизация.

Предишна 1 2 3 4 Следваща