English Language

Всички франчайзи

IQ езикови центрове - Кристина Здравкова и Ивайло Ванков

Франчайз за езикови центрове и компютърно обучение

IQ езикови центровеИзложения от този тип, които за съжаление, не са много все още в България, са от решаващо значение за развитието на франчайзите въобще, и за развитието на дребния бизнес във всяка една страна, не само в България. Присъствието на компании като нашата на подобни места, в подобни мероприятия, е изключително важно, тъй като начинът, по който хората могат да разберат за нас, да разберат от първа ръка.

Mathnasium - Росен Сиромахов, Мастър франчайзополучател за България

Франчайз за учебни центрове по математика

MathnasiumМарката ни е “Mathnasium” и моята компания има мастър франчайз договор за България. Това означава, че ние имаме правото и задължението да развиваме мрежа от единични франчайзи. Системата е единствена в света, сигурен съм вече в това, система за извънкласно преподаване на математика на малки деца от предучилищна възраст до шести клас само с лист и молив, без модерни мултимедийни средства, компютри, калкулатори и т.н.

Natur House - Ивайло Русинов

Франчайз за здравословни храни

Natur House“Natur House” е испанска франчайз верига, която е доста динамична - с над 2000 магазина из цяла Европа. Идеята на “Natur House” е представяне на магазинен център за здравословно хранене, който включва безплатна диетологична консултация в сферата на подобряване на здравето и регулиране на телесното тегло.

Richmart - Мартин Йорданов, Собственик и основател

Франчайз за бизнес с костюми по поръчка

RichmartПотенциалният франчайзополучател ще направи това, което едно време дедите в нашата индустрия са правили: ходили са при клиента и са питали „Какво искаш” и тогава са произвеждали дрехите, а не както сега в магазините дрехите са вече произведени и ние се опитваме да ги харесаме след това.

Слънце Луна - Елисавета Класанова, управител

Франчайз за хляб и хлебни изделия

Слънце ЛунаСпецифичното при нас е, че ние си мелим сами брашното на каменна мелница. И нещо, което го няма вече на българския пазар, за съжаление, а ние го доставяме, е хляб без никакви подобрители, консерванти и е жив хляб. Предлагаме предимно пълнозърнести хлябове и много други тестени изделия.

No+Vello - Рандал Нелсън, Франчайз мениджър

Франчайз за фотоепилация

NoVelloНашият франчайз предлага пълен пакет: оборудването за фотоепилация, мебелировката, всички рекламни материали и задълбочено обучение в Испания. Както казах, франчайзът отбелязва изключителен ръст и очакваме много силно развитие на българския пазар през следващите години.

Pro Bionica - Даниела Шчигел, Франчайз мениджър

Стъпете на крака

Pro BionicaФранчайзът ни е необичаен и конкурентоспособен. Малко хора познават този бизнес и потенциалът е много голям. Като цяло търсим отговорни хора, които искат да развиват сериозен бизнес. В идеалния случай те биха имали и опит в някоя област на медицината. Но това не е задължително.

Предишна 1 2 3 4 Следваща