English Language

Всички франчайзи

D&N автосервизи - Иван Чернооков и Симеон Милушев, Франчайз мениджъри

Франчайз за автосервизи

D&N автосервизиФирма D&N съществува от 20 г., занимава се с търговия и дистрибуция на авточасти и има 10 сервиза в страната. За първи път България се предлага франчайз за автосервизи и това е нашият. Това е възможност за хора, които са постигнали някакво ниво в тази сфера или да стартират такъв бизнес.

Chelsea Coffee - Вероника Синелник и Игор Раскевич, Мениджъри

Франчайз за вендинг машини

Chelsea CoffeeНие сме от Варна и предлагаме българската народна марка „Челси кафе”. Народна, защото кафе се пие всеки ден, много българи обичат кафе и ние с уважение към страната, в която живеем, разработихме такава търговска марка, която дава бизнес срещу много малка инвестиция и без допълнителни разходи.

Sexwell - Борис Фурнаджиев, Собственик и основател

Франчайз за големи

SexwellСтавайки член на екипа на „Sex Well” човек има възможност да управлява лесно физически магазин, да бъде включен в една верига от канали за привличане на клиенти, която е свързана с уеб пространството и привлича клиенти чрез интернет, а също и клиенти, които идват от търговия с каталози.

Office 1 Superstore - Мирослав Пройчев, Франчайз мениджър

Всичко за вашият франчайз под един покрив

Office 1 SuperstoreКолко може да спечели един франчайз обект на Office1Superstore? Това изцяло зависи от неговите усилия и желанието, с което развива тази бизнес идея. Имаме доста франчайзополучатели с по няколко магазина, които имат намерение да откриват и още обекти. Това говори за разрастване на техния бизнес и успеха им.

Адрес - Веселин Венев, Директор Франзайз

Франчайз за недвижими имоти

АдресФранчайзът на Адрес предлага работа в областта на недвижимите имоти с посредничество при сделки с недвижими имоти, посредничество при кредитиране и посредничество при застраховане на имоти. Основната ни сила е в посредничество при покупка и продажба на жилища и при наеми на жилища.

Computer Troubleshooters - Тончо Добрев, получател на Мастър франчайза за България

Франчайз за компютърна помощ и поддръжка

Computer TroubleshootersФранчайзът на „Computer Troubleshooters” предлага един по-различен бизнес модел, базиран върху конкуренция на основата на взаимно подпомагане. Това е нещо като Facebook, който обаче работи в реалната бизнес среда. За всеки начинаещ предприемач е от голямо значение той да получава подкрепа по пътя, по който е тръгнал.

Форос - Милена Михайлова, Франчайз мениджър

Франчайз за недвижими имоти

ФоросФранчайзът на Форос е специализиран в бизнеса с недвижими имоти и предлагаме на франчайзополучателите цялостната концепция по организирането на посредническия бизнес в сферата на недвижими имоти. До момента го предлагаме за различните райони в София и в големите областни градове, в които Форос присъства.

Предишна 1 2 3 4 Следваща